Zacna karkówka z grilla - Praktyka u Praktyka
Karkówka z grilla to podstawa wielu spotkań przy grillu. Wykonywana na wiele sposobów i smaków.
Jako wielbiciel grillowania większych kawałków mięsa, dorzucam jeszcze jeden sposób na to mięsiwo.
Większy kawałek mięsa wymaga przygotowań, które należy rozpocząć 5-7 dni wcześniej. Sama obróbka termiczna powinna być nieśpieszna. Utrzymanie właściwej temperatury zapewni ładną chrupiącą powierzchnię mięsa przy jednoczesnej soczystości wnętrza. Nie powinno być problemów z wykonaniem takiej karkówki na każdym większym grillu z pokrywą. Tak wykonana #karkówka z #grilla wygląda zacnie i jest pyszna, a grillowa #biesiada z takim mięsiwem jako daniem głównym zapadnie w pamięć. Jeżeli macie możliwości to zachęcam do wypróbowania.
Smacznego
Wersja opisowa i przepis są dostępne na blogu: https://nomart.pl/wordpress/?p=2279
Jeżeli chcesz subskrybować kanał to kliknij w ten link https://www.youtube.com/c/Noma....rtPl?sub_confirmatio
Sklepy stacjonarne trójmiasto - http://nomart.pl/lokal/
Blog kulinarny - https://nomart.pl/wordpress/
T-shirt, koszulki - https://sklep.nomart.pl/c/554/....koszulki-t-shirt.htm
Facebook - https://www.facebook.com/nomartpl/
Instagram - https://www.instagram.com/nomart.pl/
Link do poprzedniego odcinka - https://youtu.be/RN0BTYp5ytc