watermark logo

Następny

Szynka z grilla w marynacie z miodu i piwa. Najlepsza w sezonie - Praktyka u Praktyka

2 Wyświetlenia· 30 Mar 2022
FreeFilm
FreeFilm
8 Subskrybcji
8

Szynka grillowana, przygotowana na 2 sposoby. Zachwyciła wyglądem i smakiem gdy podałem ją na stół. Zacne mięso, przygotowane kilka dni wcześniej i z dbałością grillowane robi wrażenie gdy pojawia się na biesiadnym stole.
#Grill najlepiej jak jest zamykany, a #szynka świeża - nie mrożona. Dobrze jest kontrolować temperaturę wewnętrzną mięsa żeby go nie przesuszyć. Spróbujcie wykonać sami. Ciekawe czy i wam tak samo zasmakuje.
Wersja opisowa i przepis są na blogu https://nomart.pl/wordpress/?p=3068

Jeżeli chcesz subskrybować kanał wystarczy, że klikniesz w ten link https://www.youtube.com/c/Noma....rtPl?sub_confirmatio

Więcej informacjo o grillu https://sklep.nomart.pl/q/?keywords=kamado

Sklepy stacjonarne trójmiasto - http://nomart.pl/lokal/

Blog kulinarny - https://nomart.pl/wordpress/

T-shirty i gadżety - https://sklep.nomart.pl/c/584/gadzety.html

Facebook - https://www.facebook.com/nomartpl/

Instagram - https://www.instagram.com/nomart.pl/

Link do poprzedniego odcinka - https://youtu.be/lVmq8dYdSIE

Pokaż więcej

 0 Komentarze sort   Sortuj


Następny