Szynka z grilla w marynacie z miodu i piwa. Najlepsza w sezonie - Praktyka u Praktyka
Szynka grillowana, przygotowana na 2 sposoby. Zachwyciła wyglądem i smakiem gdy podałem ją na stół. Zacne mięso, przygotowane kilka dni wcześniej i z dbałością grillowane robi wrażenie gdy pojawia się na biesiadnym stole.
#Grill najlepiej jak jest zamykany, a #szynka świeża - nie mrożona. Dobrze jest kontrolować temperaturę wewnętrzną mięsa żeby go nie przesuszyć. Spróbujcie wykonać sami. Ciekawe czy i wam tak samo zasmakuje.
Wersja opisowa i przepis są na blogu https://nomart.pl/wordpress/?p=3068
Jeżeli chcesz subskrybować kanał wystarczy, że klikniesz w ten link https://www.youtube.com/c/Noma....rtPl?sub_confirmatio
Więcej informacjo o grillu https://sklep.nomart.pl/q/?keywords=kamado
Sklepy stacjonarne trójmiasto - http://nomart.pl/lokal/
Blog kulinarny - https://nomart.pl/wordpress/
T-shirty i gadżety - https://sklep.nomart.pl/c/584/gadzety.html
Facebook - https://www.facebook.com/nomartpl/
Instagram - https://www.instagram.com/nomart.pl/
Link do poprzedniego odcinka - https://youtu.be/lVmq8dYdSIE