Schab piwny , dojrzewający z dodatkiem bakterii i drożdży - Praktyka u Praktyka
Schab piwny , dojrzewający z dodatkiem bakterii i drożdży to eksperyment zainspirowany trzema genialnymi wędlinami. Czy połączenie elementów wykonania tych wędlin i zastosowanie do nowego produktu będzie skutkowało kumulacją pyszności i powstaną kulinarne fajerwerki czy też efekt przekombinowania będzie niejadalny. Postanowiłem się przekonać.
#Wędlina powstała. Bazą był #schab i w użyciu była wędzarnia. Jak chcecie się dowiedzieć jak wyszło to zapraszam do oglądania. W filmie opisuję całą koncepcję eksperymentalnej wędliny.
Wersja opisowa i przepis są dostępne na blogu https://nomart.pl/wordpress/?p=3079
Jeżeli chcesz subskrybować kanał wystarczy, że klikniesz w ten link https://www.youtube.com/c/Noma....rtPl?sub_confirmatio
Sklepy stacjonarne trójmiasto - http://nomart.pl/lokal/
Blog kulinarny - https://nomart.pl/wordpress/
T-shirty i gadżety - https://sklep.nomart.pl/c/584/gadzety.html
Facebook - https://www.facebook.com/nomartpl/
Instagram - https://www.instagram.com/nomart.pl/
Link do poprzedniego odcinka - https://youtu.be/w4CxrRoQdZc