Pyszne Kiełbaski na Gorąco - bez wędzenia - Praktyka u Praktyka
Kiełbaski, które można zrobić bez wędzarni. Znakomite na grilla, patelnię czy do piekarnika. Można je też wykonać w wersji parzonej. Sprawdzą się jako przekąska czy danie obiadowe.
Wyraziste w smaku i pachnące - zwłaszcza wersje smażone czy pieczone. Bardzo proste w wykonaniu i możliwe do realizacji nawet w małym mieszkaniu. Takie #kiełbaski można przed użyciem 1-2 dni przechować w lodówce, a potem poddać obróbcie cieplnej. Można też pakować próżniowo i mrozić wersję surową lub parzoną. Pro rozmrożeniu wersję surową można obrabiać termicznie w dowolny sposób, a wersję parzoną najlepiej włożyć na #grill lub patelnię.
Przepis i opis szczegółowy wykonania jest dostępny na blogu https://nomart.pl/wordpress/?p=3639
Jeżeli chcesz subskrybować kanał wystarczy, że klikniesz w ten link https://www.youtube.com/c/Noma....rtPl?sub_confirmatio
Sklep online - https://sklep.nomart.pl/
Sklepy stacjonarne trójmiasto - http://nomart.pl/lokal/
Blog kulinarny - https://nomart.pl/wordpress/
T-shirty - https://sklep.nomart.pl/660-t-shirty
Facebook - https://www.facebook.com/nomartpl/
Instagram - https://www.instagram.com/nomart.pl/
Link do poprzedniego odcinka - https://youtu.be/JIuJV6iwI6g