Piwna wędlina z piersi indyka - Piwo i Mięsiwo
Piwna wędlina z piersi indyka idealnie wpisuje się w cykl Piwo i Mięsiwo.
Mała ilość przypraw, znacząca rola piwa w tworzeniu smaku i aromatu. Sama wędlina jest dobra do kanapek, ale też znakomita jako piwa przekąska.
Przy okazji to eksperyment mający na celu sprawdzenie jak bardzo da się zespolić kawałki piersi indyczej w całość za pomocą mocno ściskającej siatki.
Zacny kawał mięsa, który szybko znika z biesiadnego stołu. Spróbujcie sami.
Wersja opisowa jest na blogu https://nomart.pl/wordpress/?p=3222
Jeżeli chcesz subskrybować kanał wystarczy, że klikniesz w ten link https://www.youtube.com/c/Noma....rtPl?sub_confirmatio
Sklepy stacjonarne trójmiasto - http://nomart.pl/lokal/
Blog kulinarny - https://nomart.pl/wordpress/
T-shirty i gadżety - https://sklep.nomart.pl/c/584/gadzety.html
Facebook - https://www.facebook.com/nomartpl/
Instagram - https://www.instagram.com/nomart.pl/
Link do poprzedniego odcinka - https://youtu.be/HwZFllwT4_4