watermark logo

Następny

Klasyczna metka boczkowa. Wędzona na zimno - Praktyka u Praktyka

3 Wyświetlenia· 30 Mar 2022
FreeFilm
FreeFilm
8 Subskrybcji
8

Metka wykonana z świeżego chudego boczku. Tylko sól i pieprz, ale tego drugiego sporo. Klasyczny i pyszny wyrób domowy, ale wielbicieli gatunku.
Produkt krótkotrwały. Nie należy robić go na zapas. Zimne wędzenie trochę wydłuży przydatność, ale nadal należy pamiętać, że to surowe mięso.
Moja ulubioną jest #metka cebulowa, ale wersję klasyczną też chętnie zjadam. #Boczek winien być chudy i pierwszej świeżości. Jeżeli jest  bardziej tłusty to można dodać trochę polędwiczki. 
Zapraszam do oglądania. Przepis i opis wykonania są na blogu https://nomart.pl/wordpress/?p=3404

Jeżeli chcesz subskrybować kanał wystarczy, że klikniesz w ten link https://www.youtube.com/c/Noma....rtPl?sub_confirmatio

Sklep online - https://nomart.pl/

Sklepy stacjonarne trójmiasto - http://nomart.pl/lokal/

Blog kulinarny - https://nomart.pl/wordpress/

T-shirty i gadżety - https://sklep.nomart.pl/c/584/gadzety.html

Facebook - https://www.facebook.com/nomartpl/

Instagram - https://www.instagram.com/nomart.pl/

Link do poprzedniego odcinka - https://youtu.be/m9CODHtfp6A

Pokaż więcej

 0 Komentarze sort   Sortuj


Następny