Kabanosy z piekarnika to proste, smaczne i bez wędzenia- Praktyka u Praktyka
Mówiono mi, że się nie da bez wędzarni kabanosów zrobić - jak nie - jak tak. Wystarczy chcieć. Kabanosy pieczone w piekarniku, pachnące czosnkiem, tymiankiem i lekką nuta dymu. Pyszne na gorąco i na zimno.
Czas wykonania - pół dnia. Wieczorem zrobione, a rankiem następnego dnia już podsuszone. Takie #kabanosy wykonać się da nawet mieszkając w bloku i ma potrzeby wędzenia. #Pieczone mięso ma to coś, do dodaje tym kabanosom atrakcyjności. Poświęcając jeden wieczór otrzymamy pyszne pieczone #kiełbaski z lekkim pazurem i apetycznie pachnące.
Wersja opisowa i przepis są na blogu https://nomart.pl/wordpress/?p=3557
Jeżeli chcesz subskrybować kanał wystarczy, że klikniesz w ten link https://www.youtube.com/c/Noma....rtPl?sub_confirmatio
Sklep online - https://sklep.nomart.pl/
Sklepy stacjonarne trójmiasto - http://nomart.pl/lokal/
Blog kulinarny - https://nomart.pl/wordpress/
T-shirty i gadżety - https://sklep.nomart.pl/c/584/gadzety.html
Facebook - https://www.facebook.com/nomartpl/
Instagram - https://www.instagram.com/nomart.pl/
Link do poprzedniego odcinka - https://youtu.be/C1e45dC8VS4