Śledź a'la Matias Wędzony. Czy Warto? - Praktyka u Praktyka
Zapraszam na kulinarny eksperyment. Czy Śledź a'la Matias może być wędzony. Może, ale czy warto? To dobre pytanie na które poszukam odpowiedzi. Jedno jest pewne - materiał pierwotny jest bardzo słony. Trzeba go najpierw moczyć w celu odsolenia, a następnie porządnie wysuszyć.
Przyprawy są opcjonalne. Mogą być, ale można je też pominąć.
Jaki będzie #śledź #matias po uwędzeniu i czy udał się #eksperyment? Zapraszam do oglądania, a szczegóły są także na blogu https://nomart.pl/wordpress/?p=3005
Jeżeli chcesz subskrybować kanał wystarczy, że klikniesz w ten link https://www.youtube.com/c/Noma....rtPl?sub_confirmatio
Sklepy stacjonarne trójmiasto - http://nomart.pl/lokal/
Blog kulinarny - https://nomart.pl/wordpress/
T-shirt, koszulki - https://sklep.nomart.pl/c/554/....koszulki-t-shirt.htm
Facebook - https://www.facebook.com/nomartpl/
Instagram - https://www.instagram.com/nomart.pl/
Link do poprzedniego odcinka - https://youtu.be/DO6rKzLqBpI